Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nikkel Blog

A blog vegyes tartalommal jelentkezik.

 

E-mail cím: nikkel.site@gmail.com

 

Ha Internet Explorert használsz, azzal kémprogramoknak hagysz nyitva kapukat, illetve nagy mértékben lassítja számítógéped, ezért erősen ajánlott leváltani azt.

Töltsd le a legújabb Mozila Firefoxot.

Friss topikok

  • noriglori: Nagyon érdekes volt a cikk! Nemrég olvastam egy másik bejegyzést arról, hogy a papagájoknak és a n... (2014.06.24. 13:01) Intelligencia - Papagáj
  • Kidgon: Köszönöm szépen ! ALAN WATT nagyon intelligens ember , mától inkább nem ülök nagyon a TV "fogság... (2012.06.27. 11:09) Az emberi psziché manipulálása - Alan Watt
  • Kinin Klay: Ez de állat! (2012.02.02. 10:22) Gömbvillám

Spontán Emberi Öngyulladás

2012.02.01. 19:09 Nikkel blog

 

Spontán öngyulladás eddig nem kapott magyarázatot. Emberi sponán öngyulladás okozhat kisebb nagyobb égési sérüléseket, a bőr felhólyagzásától a szinte teljes test hamuvá égésig. Halálos öngyulladások esetén a testből gyakran maradnak meg éppen maradt testrészek. Általában körülötte lévő tárgyakra nem terjed át a tűz, volt olyan eset, hogy az illető az ágyon kapott lángra, de az ágy sértetlen maradt. Csontok is gyakran elégnek, pedig ahhoz körülbelül 1000 celsius fok szükséges. Égés után egy zsíros massza szokott maradni. A lángok általában a mellkasból indulnak. Az áldozatok nem szoktak segítségért kiabálni. South Park 3. évad 2. részében is ez a téma.

Tovább gombra kattintva olyan elemek találhatók, melyek a lelki nyugalom megzavarására alkalmasak lehetnek.

   Első regisztrált eset 1731 április 4-én történt Cornelia Bandi grófnővel Olaszországban Verona mellett. Egy újság ezt írta az esetről:
"A szoba padlója, nyirkos és ragadós kinézetű foltokkal volt teli, az ablakon undorító sárgás, zsíros folyadék folyt, undorító szaggal betöltve a helyiséget" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


1835. január 5.-én James Hamilton , a Tenesee állambeli Nashwille egyetemének matematika professzora egyedül lélekjelenlétének köszönhette, hogy a titokzatos tűz nem oltotta ki az életét. Az esetről Dr. John Overton, a Tenessee-i Orvosi társaság közlönyében számolt be. Miután az egyetemen befejezte előadását, a professzor hazatért. A háza bejárata melletti hőmérő -8 fokos fagyot jelzett. Miközben ott álldogált, erős fájdalom hasított a bal lábába. "Úgy éreztem, mintha egy óriási darázs csípett volna meg, ugyanakkor hirtelen forróság öntötte el a lábamnak azt a részét"  -írta le később élményét James Hamilton.
Ezután leeresztette a nadrágját, és amint a combjára pillantott, néhány centiméter átmérőjű kicsapódó lángot vett észre. Miután tenyerével lefedte az égő húst, a láng kialudt. A lyukacska körüli furcsa sárga pehelyfoszlányokat zsebkéssel távolította el. A seb néhány nap múlva begyógyult, de a bőr sokáig kék maradt, és a seb körüli izmok gyakran fájtak.

 

 

 

 

 

 

 

  Egy 1990-es újságcikk tovább bonyolította a rejtélyt. Kínában egy 4 éves kisfiút a nagymamája kórházba vitte, mert a gyermek hirtelen több helyen égni kezdett. Nagy folt égett a nadrágjára. A gyerek a betegfelvétel alatt is többször füstölni kezdett. Az írott sajtóban és a televízióban nyilatkozó döbbent orvosok szerint a fiú teste olyan volt, mintha erős elektromos áram haladt volna át rajta.

Sok elmélet született arról, hogy mi az oka az eseteknek. Hozták összefüggésbe alkohollal, de a kínai kisfiú esete szerintem cáfolja. Gyilkosság leplezésére is gondoltak, de a körülmények teljes mértékben ellent mondanak ahhoz. Démonoknak vagy Isteni bosszúnak is gondolják.

A keleti tanítások szerint élő jógik képesek rá, hogy uralják testük hőmechanizmusait. Képesek órákon át ülni a hóban mindenféle védőruha nélkül. Lehetséges hogy a test hőháztartása meghibásodik, és az öngyulladás így jön létre.

Lehet, hogy öngyulladást valamilyen elektromágneses, vagy mikrohullámú sugárzás okozza. Lehetséges, hogy az elektromos mezőknek közük van ezekhez az esetekhez? 1975-ben Livingston Gearhart kutató összefüggést talált a Föld geomágneses sugárzás változása és a spontán emberi öngyulladások között.

Olvastam a kanóc-effektusról. Teszt során egy sertést csavarnak lepedőbe, és meggyújtják. Égés miatti hő által zsír oldódik ki a testből mely a lepedőn átivódva táplálja a lángot. A teszt alatt 2 órán keresztül égett a test kb 1000 celsius fokon, majd szétdurrant. Ezzel mindössze annyi a problémám, hogy meggyújtották, pedig az az egész lényege, hogy magától kap lángra a test spontán öngyulladás során. -.-

Ami az én elméletem, hogy gömbvillám okozhatja a spontán emberi öngyulladást, olyan gömbvillám ami teljes mértékig áttetsző... de ez is eléggé gyenge lábakon áll, ugyanis a 4 éves kisfiú a betegfelvétel alatt is füstölni kezdett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása