Nikkel Blog

A blog vegyes tartalommal jelentkezik.

 

E-mail cím: nikkel.site@gmail.com

 

Ha Internet Explorert használsz, azzal kémprogramoknak hagysz nyitva kapukat, illetve nagy mértékben lassítja számítógéped, ezért erősen ajánlott leváltani azt.

Töltsd le a legújabb Mozila Firefoxot.

Friss topikok

  • noriglori: Nagyon érdekes volt a cikk! Nemrég olvastam egy másik bejegyzést arról, hogy a papagájoknak és a n... (2014.06.24. 13:01) Intelligencia - Papagáj
  • Kidgon: Köszönöm szépen ! ALAN WATT nagyon intelligens ember , mától inkább nem ülök nagyon a TV "fogság... (2012.06.27. 11:09) Az emberi psziché manipulálása - Alan Watt
  • Kinin Klay: Ez de állat! (2012.02.02. 10:22) Gömbvillám

UFO? Repülésteszt? - Vol.1

2012.02.07. 17:06 Nikkel blog


Az SR-71 BlackBird egy különleges repülőgép volt. 3530 km/h sebességre is képes, amely igen kiemelkedő a repülőgépek között. Olyan lopakodó repülőgép, amely alacsony rádióhullámokat ver vissza. 1964. december 22-én szállt fel az első, és 1990 ben vonták ki a forgalomból.

 

Nos, ez azt jelenti, hogy teljesen elavult 22 évvel ezelőtt. Belegondoltál, hogy milyen technológiai szinten járhatnak ennek figyelembe vételével? Egészen biztos, hogy nem tétlenkedtek a tudósok azóta, hogy a BlackBird megszületett. Teljes mértékig lehetséges, hogy mikor UFO jelenséget tapasztalnak, az valójában egy új fejlesztésű repülő, melynek központja az 51-es körzet. Persze, előző posztjaim után nyilván nem zárható ki, hogy idegen élőlény jár ilyen esetekben a földünkön. Ha megtekinted az 51es körzetet a Google Earth-ön.... nem, nem tudod megnézni ;-)

Mikor egy feltalálnak valami hasznos dolgot, azt első körben a CIA illetve egyéb hasonló szintű szervezetek tudhatják magukénak. Ezt követi a katonaság, majd végül a polgárok. Mire a mi kezünkig eljut, az olyan 10-60 évet vehet igénybe, illetve lehet, hogy soha nem jut el hozzánk, annak függvényében, hogy mennyire hasznos az.

U-2 nevű repülőgép 1955 ben szállt fel előszőr, erről biztosan lehet tudni, hogy az 51es körzetben lett tesztelve. Pilótái űrhajós szkafanderben irányították azt. Igencsak elképzelhetőnek tartom, hogy egész egyszerűen a fejlődés során már felismerhetetlenségig túlfejlesztett repülőket tesztelnek, melyek már kicsit sem hasonlítanak az általunk ismert típusokra.

 

 

 

 

 

 

Folyt. köv.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása