Nikkel Blog

A blog vegyes tartalommal jelentkezik.

 

E-mail cím: nikkel.site@gmail.com

 

Ha Internet Explorert használsz, azzal kémprogramoknak hagysz nyitva kapukat, illetve nagy mértékben lassítja számítógéped, ezért erősen ajánlott leváltani azt.

Töltsd le a legújabb Mozila Firefoxot.

Friss topikok

  • noriglori: Nagyon érdekes volt a cikk! Nemrég olvastam egy másik bejegyzést arról, hogy a papagájoknak és a n... (2014.06.24. 13:01) Intelligencia - Papagáj
  • Kidgon: Köszönöm szépen ! ALAN WATT nagyon intelligens ember , mától inkább nem ülök nagyon a TV "fogság... (2012.06.27. 11:09) Az emberi psziché manipulálása - Alan Watt
  • Kinin Klay: Ez de állat! (2012.02.02. 10:22) Gömbvillám

Kristálykoponyák

2012.02.04. 12:49 Nikkel blog

 

Ezek a koponyák kvarc vagy egyéb kristályból a pre-kolumbán korban (Amerika  európai gyarmatosítását megelőző időszak) készültek, vagy több ezer évvel ezelőtt is akár. Egy darab kristályból állnak. A méretarányuk 1:1.
Mitchell-Hedges kristálykoponya tökéletes másolata az emberi koponyának, és mozgatható állkapcsal rendelkezik, 2 darab kristályból készült.

A koponya készítői először gyémánttal gömbformát faragtak ki, majd a csiszolást, maratást, fényezést víz és homok keverékével végzett rengeteg kezeléssel kivitelezték. Rengeteg kezelés alatt több emberöltőt kell érteni, egy koponyát valószínűleg nem egy ember készítette, úgyhogy felmerültek olyan elméletek, hogy nem ember készítette azokat. Eddig 7-et találtak belőle.

 Az eddig feltárt kristálykoponyákat nagyon rejtélyes módon találták, valamennyiüket paranormális tevékenységekrõl és hihetetlen szellemi vagy gyógyító hatalmakról szóló történetek lengik körül.


A Legenda

Legenda szerint 13 db van a Földön szétszórva. Ezek információkat tartalmaznak az emberiségről és a világegyetemről, és akkor fogják ezeket elárulni, ha mindegyik koponyát egy helyre gyűjtik, és az emberiség már elért egy fejlettségi fokot.

 

A koponya szelleme

Egy kanadai médium mediális úton próbált hozzájutni a koponya információhoz. A szellem elárulta, hogy ez egy információs tárolóedény, illetve, hogy egy magasabb intelligencia készítette több ezer éve. A világ java része is a szellem erejével jött létre. Mert a szellem teremti az anyagot. Ha majd az emberiség tudása is megfelelõ szintre emelkedik, akkor meg fogjuk érteni, hogy a kristály is élõ anyag, és a szellem is az anyag szerves része.

A kristálykoponya meséje A koponyának nevezett tárolóedény azért kristályosodott ki, mert a mai három dimenzió által behatárolt ember számára szükség van látásra, hallásra és tapintásra, hogy a szellem alkotásai az emberi elméhez csatlakozzanak. A mai ember tiszteli a személyiséget, a fejet, az agy keretét, és ily módon az edény is a koponya formájában maradt meg, a benne elrejtett információk is ebben a formában lettek megõrizve és megoltalmazva. A kristálykoponyának nevezett tárolóedény földi életének hossza 17 000 esztendõ, nemzedékek adták át egymásnak, csiszolták homokkal és szõrrel, és így maradhatott sértetlen.

A koponya õrzõje ezután elmondta, hogy további tárolóedények fognak elõkerülni, ugyanis még számosan vannak, mert miután egyetlen ember sem, így egyetlen szellem sem birtokolhatja az összes tudást. Az edények mindegyike tartalmazza azt az információt is, hogy hol található meg a többi.

  Egyet ott adunk át nektek, ahol jeleket hagytunk a földben, és fent a hegyekben. Egy váratlanul kerül majd elõ a régióból, amit ti Dél-Amerikának hívtok. Egy másikat akkor találtok meg, amikor az általatok Atlantisznak hívott elveszett civilizáció felmerül elõttetek. Arra ösztönzünk benneteket, hogy kutassátok át az általatok Bimininek nevezett területet, mi majd irányítani fogunk benneteket, megmutatjuk nektek azt a helyet is, amelyet ti templomnak hívtok, mert itt volt az a pont, ahol a kapcsolatok létrejöttek a Földnek nevezett bolygó és a világmindenség többi rendszere között. Amikor majd valamennyi tárolóedény együtt lesz, bámulatos tudásnak lesztek birtokosává. A fény és a hang rezgése lesz a kommunikáció módja. Amikor majd az ember képes lesz elõállítani bizonyos rezgést, akkor majd megkapja az utasítást, amelyre szüksége lesz a kapcsolatteremtéshez. Ez az idõ ugyanis még nem jött el, mert még mindig vannak olyan információink, amelyek még nem nyertek formát, és mások is, amelyek biztonságban pihennek az óceánok mélyén. Ezeket a mostani idõben még nem találhatjátok meg, mert túl veszélyesek lennének számotokra. Ennek a tudásnak a megszerzése még túl korai az emberiség evolúciója szempontjából, az emberiség ugyanis még mindig a pusztítás eszközeinek a jobbításával foglalkozik.

A tárolóedény õrzõje ezután elmondta, hogy azért vette fel ezt a formát, hogy bátorítsa az egységre való törekvést, és csökkentse az emberekben a széthúzásra irányuló vágyakat. Az ember elméje még mindig a különállásra törekszik, viszont a különállás elvezeti az emberiséget önnön pusztulásához, a széthúzás ugyanis a megsemmisülést és a halált jelenti. A Földön egyre több az erõszak, az ember nemcsak az ember ellen harcol, hanem erõszakolja a természetet, erõszakolja a Földet is. A médium ezután a emberiség eredetérõl firtatta a tárolóedény õrzõjét, aki megértésérõl biztosította a médiumot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A kristálykoponya meséje – Megértjük, hogy nagy az érdeklõdés az emberiség eredete iránt. Az ember eredeti formája a gondolat volt, a gondolat ereje, a szellem ereje alkotta meg a fizikai testet. Az emberi civilizáció több mint 15 000 évvel megelõzte az emberek által Atlantisznak hívott terület létesülését. Az elkövetkezõ 5, 10, 15 éven belül azonban számos felfedezés történik majd, amelyek a megfelelõ irányba terelik a kutatásokat. Felfedezések lesznek Dél-Amerikában, Ausztráliában és Egyiptomban. Amit a mai ember sivatagnak hív, ott történnek majd a legjelentõsebb felfedezések. A mi civilizációnk nyomaira fog bukkanni a földi ember a szárazföld egyes részein, de a tengerek alatt, különösen az óceánok alatt, amit Atlantinak és Indiainak hív a mai ember. Sok felfedezés lesz az ember által Holt-tengernek nevezett hely alatt is. Ott a felszín közelében, felfedezésre várva, megtalálhatók lesznek a mi civilizációnk maradványai. Számos felfedezés még nem következhet be, csak azokat engedhetjük megtalálni, amelyek nem fogják pusztulásba taszítani az emberiséget. Mi ugyanis egy másik világból érkeztünk a Földre, egy másik dimenzióból, hogy megtapasztaljuk a fizikai testnek, az anyagnak a sûrûségét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most pedig figyelmeztetünk benneteket, hogy a pusztulásotok máris a kezdetét vette. Súlyos események várhatók, mert primitív tudásotokkal olyan dolgokat idéztetek elõ, amelyek visszafordíthatatlanok. A tudósok játszadozásával vette kezdetét a hang és a fényhullám elhajítása a Földet körülvevõ atmoszférába. Hamarosan még inkább észre fogjátok venni, hogy a világmindenségbõl mennyi pusztító hullám csapódik majd a bolygótok felszínébe. A légkörbe való beavatkozás sok pusztítást fog elindítani, szokatlan idõjárási minták jönnek létre, gyors klimatikus változások kezdõdnek, és a szárazföld területeinek az elmozdulása is küszöbön áll. Nagy horderejû katasztrófa fog bekövetkezni. A folyamat már elkezdõdött. Rájöttök majd, hogy egyre több halál férkõzik az életbe. A háziállatok is nagy számban fognak elpusztulni, a vizeitek megromlanak és felmelegednek, és a szárazföld nagy területei eltûnnek a hullámok alatt. A földtömegek eltûnnek, a tengerek és az óceánok felemelkednek. A katasztrófa nem kerülhetõ el, de kihatásain még nagyban lehet változtatni.

Mai kultúrában (teljesség igénye nélkül)

Ezeknek témája a kristály koponyák:
- Indiana Jones és a kristálykoponya királysága - film
- Legend of the crystall skull - játék
- Assassin's creed - játék

Véleményem

Általában nem hiszek legendákban, illetve médiumokban, és azoknak sem akik pénzért "médiumoskodnak". Ez nem azért van, mert nem hiszek a szellemekben és a spirtuális dolgokban. Hanem azért mert rengeteg az átverés, ha bekapcsolom a tv-t biztos valahol meg akarják nekem jósolni a jövőmet pénzért, és olyasmi szöveget ad alá, ami bárkinek az életére ráhúzható, akárcsak a horoszkópok nagy részében.

Nos, akár hiszek, akár nem, valós tényekről beszél. Az emberek valóban nem az egységre törekednek(kivéve persze a Kínaiakat meg a Japánokat), sokkal inkább a hatalom, azaz a pénz utáni harc folyik, ami egyértelműen lassítja az emberek technológiai fejlődését, mert az idő amit a tudósok eltöltenek, emberölés fejlesztésére töltik, tehát nem az emberért hanem az ellen dolgoznak a pénz miatt. A pénzre később kitérek egy posztban, mert sajnos sokan nem tudják mi folyik körülötte, annyit tudnak róla, hogy mocskos dolog, illetve jó ha van, és kész.

Amit furcsának tartok, hogy a globális felmelegedés gyorsulásáról beszélnek. Most jelenleg érdekes telünk van, eddig nagyon enyhe volt a tél, most meg hirtelen lehűlés és nagy hó jellemzi azt. Ilyen és hasonló időjárás változások mindig is voltak. Hallottam beszámolót, hogy még a második világháború után pár évvel lefagytak a növények júniusban. 25 évvel ezelőtt is volt olyan tél hazánkban, amelyet ritka nagy havazás és hideg kísért.

Az mindenképp elmondható, hogy a kristálykoponyákat és az őket körül ölelő eseményeket nem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása