Nikkel Blog

A blog vegyes tartalommal jelentkezik.

 

E-mail cím: nikkel.site@gmail.com

 

Ha Internet Explorert használsz, azzal kémprogramoknak hagysz nyitva kapukat, illetve nagy mértékben lassítja számítógéped, ezért erősen ajánlott leváltani azt.

Töltsd le a legújabb Mozila Firefoxot.

Friss topikok

  • noriglori: Nagyon érdekes volt a cikk! Nemrég olvastam egy másik bejegyzést arról, hogy a papagájoknak és a n... (2014.06.24. 13:01) Intelligencia - Papagáj
  • Kidgon: Köszönöm szépen ! ALAN WATT nagyon intelligens ember , mától inkább nem ülök nagyon a TV "fogság... (2012.06.27. 11:09) Az emberi psziché manipulálása - Alan Watt
  • Kinin Klay: Ez de állat! (2012.02.02. 10:22) Gömbvillám

A legtöbb ember rosszul tudja

2012.07.23. 22:08 Nikkel blog

Emlékeim szerint Alan Watt a TV-t említi meg, mint közösség pusztító eszközt. Valójában az internet is igencsak hozzá járul, kiemelném a 9gag-et, illetve a Facebookot. Ellentmondásos? Igencsak az, hiszen a Facebook közösségi oldal, mégis olyan hosszú időket töltenek el rajta az emberek mint akik a World of Warcraftal játszanak, mégsem építik kapcsolataikat.

Az USA ellenesség világméreteket ölt. Ennek java része manipuláláshoz köthető. USA gazdaságilag erős? Háborúkat robbant ki? Mindig lecsap az olajra?

DN.jpg

Gazdaságilag nem nevezhető erősnek a világ legeladósodottabb országa. Háborúkhoz csak asszisztál, mert a cégeknek van szükségük bizonyos erőforrásokra. Azért segédkezik, mert adóssággal van sakkban tartva. Gyakorlatilag a cégek USA mögé bújnak. Viszont hogy a képet róla egyensúlyban tartsák, médiát erősen kihasználják. pl.: Pókember 3-ban bizonyos jelenetek, illetve a ruhája színe, bosszúállókban szereplő Amerika kapitány, illetve beszélgetős műsorokban, híradókban rendszerint Amerikát majmolják.


Samsung kiadta a Galaxy Tabletet. Mi is volt a reakció? iPad koppintás?

618px-JeanLucPicardFacepalm.jpg

2006-ban a Samsung kiadta a Q1 típusú táblagépét, azaz 4 évvel hamarabb mint az Apple.
samsung-q1-ultra-umpc.jpg

2001-ben a Microsoft kiadta a Tablet PC-t.
Az iPad már akkor elavult mikor kitalálták, mégis forradalmi újításnak élték meg az emberek.


Illetve, gyakran hallunk a Zombi Apokalipszisről, és hogy mi lesz ha eljön egyszer. Csak megsúgom, már itt van.

Zombie.Nikkel.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása